Pružamo usluge kontinuirano i u svim sferama prava

Cilj nam je da svaki klijent koji dođe u našu advokatsku kancelariju zna da će njegova prava i interesi biti efikasno zaštićeni i da će njegov slučaj biti riješen u razumnom roku, za razumnu cijenu i na temelju utvrđenih propisa.

Kvalificirani uposlenici
Preko 20 godina iskustva
Naše nagrade i certifikati

NAŠE PREDNOSTI

Advokatska kancelarija – advokat Vila Nermin Sarajevo osnovana je sa vizijom da svojim klijentima pruži najbolja rješenja. Naše iskustvo i stručne kvalifikacije čine nas pogodnim za rješenje najsloženijih problema iz oblasti poslovanja . Bilo da se radi o zastupanju interesa stranaka pred sudom ili zaključenja vansudskog poravnanja, imamo samo jedan cilj – naći najbolje rješenje za klijenta i na najbolji način zaštiti njegov interes. Mi znamo da su poverenje i profesionalnost ono zbog čega nas klijenti preporučuju drugima.

Djelatnosti advokatske kancelarije su bazirane na pružanju usluga iz svih oblasti i grana prava. Posjedujemo višegodišnje iskustvo, bazirano na uspješno realizovanim predmetima iz oblasti krivičnog prava, građanskog prava, javnih nabavki, porodičnog i nasljednog prava, poreskog prava, stečaja i likvidacije i kompanijskog i bankarskog prava kao i savjetovanje za pravne poslove koji proizilaze iz Zakona o računovodstvu, poreza i doprinosa i PDV propisa

NAŠ CILJ

Posebnu pažnju pri edukaciji kadrova posvetili smo u pogledu krivičnih djela protiv privrede, poslovanja i sigurnosti platnog prometa, krivičnim djelima iz oblasti poreza, protiv radnih odnosa, imovine kao i krivičnih djela podmićivanja i krivičnih djela protiv službene i druge odgovorne funkcije. Cilj nam je pružanje usluga klijentima kontinuirano i u svim sferama prava , kako bi klijenti stalno imali stručnu pravnu pomoć, ali po potrebi i formalno zastupanje interesa pred nadležnim organima i sudovima, pri tome koristeći se naučnim i praktičnim znanjima a po potrebi i angažovanjem više saradnika različitih specijalnosti.

Naš cilj je da svaki klijent koji dođe u našu advokatsku kancelariju ima osjećaj da će njegova prava i interesi biti efikasno zaštićeni i da će njegov slučaj biti riješen u razumnom roku, za razumnu cijenu na temelju utvrđenih propisa.

Iskustvo, timski rad i potpuna posvećenost klijentu u Advokatskoj kancelariji Nermin Vila.

Scroll to Top